Rechtstreeks uit eigen kwekerij
Wij planten voor u
Partij korting!
Snelle levering

Aanplantgrond

Aanplantgrond 40 liter - Informatie:
Aanplantgrond wordt gebruikt bij de aanplant van bomen, heesters en alle andere tuinplanten in uw tuin. Het zorgt voor een goede grondslag, zodat uw planten meteen goed kunnen gaan groeien. Aan aanplantgrond is een zogenaamde actieve wortelstimulator toegevoegd. Deze wortelstimulator zorgt ervoor dat de wortels een goede start maken. Deze wortelstimulator levert bij alle soorten tuinplanten een positieve bijdrage aan de beworteling en doorgroei. U kunt aanplant puur gebruiken, of mengen door de bestaande grond. Aanplantgrond is niet geschikt voor gebruik in bloempotten.

In aanplantgrond zit Franse boomschors verwerkt. Dit zit er in hele kleine deeltjes doorheen en zorgt voor een open en luchtige structuur van het product.

Aanplantgrond gebruiken bij aanplant beukenhaag
Bij beukenplanten heeft deze wortelstimulator het meeste effect. Het is daarom zeer aan te raden om bij de aanplant van een nieuwe beukenhaag, aanplantgrond te gebruiken.

Advies hoeveelheid aanplantgrond bij aanplant hagen:
Wij adviseren per 3 strekkende meter haag een zak aanplantgrond toe te voegen. Afhankelijk van de kwaliteit van de grond ter plaatse kan hierin natuurlijk gevarieerd worden.

Contact

't Groene leven Plantencentrum & Boomkwekerij
Mgr. Geurtsstraat 60
5823 AG Maashees

+31 6 402 238 16
+31 478 750627 (na 17:00u)

Buienradar

Facebook