Algemene voorwaarden

Voorwaarden 't Groene leven boomkwekerijen

Alle prijzen zijn onder voorbehoud van typefouten. Levering van aanbiedingen geldt zolang de voorraad strekt. Wilt u zeker er van zijn dat u niet voor niets komt, reserveer dan de bomen eerst via een offerteaanvraag. Dit verplicht u niet tot aankoop. U koopt pas als u er een goed gevoel bij heeft. Maar zo kunnen wij zorgen dat de bomen al gerooid op ons bomen(afhaal)centrum liggen. Op de site staan ca. 1 miljoen bomen en planten. U begrijpt ook wel dat niet alles direct beschikbaar is.

Lees alle toelichtingen goed, dat schept duidelijkheid.

Bezorgen
Wij kunnen altijd uw bestelde bomen en planten bezorgen. Afhankelijk van wat u bestelt, hoeveel en de afstand die wij moeten overbruggen brengen wij bezorgkosten in rekening.
Transportkosten worden altijd tegen kostprijs berekend, maar ook ons personeel is duur, en bij bezorgen zijn wij altijd meer tijd kwijt dan het bezorgen alleen.

Bij het bezorgen en leveren van bomen en planten op de eilanden Schiermonnikoog, Ameland, Terschelling, Vlieland en Texel zullen wij andere leveringkosten voor moeten berekenen.

Bij levering midden in een stad, dient er voor de deur een parkeerplaats aanwezig te zijn. Is dit niet het geval, dan dient dit vooraf aangegeven te worden en kunnen er extra kosten in rekening worden gebracht.

Afhalen.
Als u bomen die in het blad staan komt afhalen, vergeet dan niet een zeil en bevestigingsmaterialen mee te nemen om over uw aanhanger, kar of pick-up te spannen. Helaas gaat er zonder zeil vaak een hoop blad verloren, en wij kunnen daar geen verantwoordelijkheid voor dragen!

Voorwaarden van prijzen en hoeveelheden.

Alle prijzen op onze website zijn onder voorbehoud van typefouten.

Levering van aanbiedingen geldt zolang de voorraad strekt. Wilt u zeker er van zijn dat u niet voor niets komt, reserveer dan de bomen eerst via een offerteaanvraag. Dit verplicht u niet tot aankoop. U koopt pas als u er een goed gevoel bij heeft. Maar zo kunnen wij zorgen dat de bomen al gerooid op ons bomen(afhaal)centrum liggen. Op de site staan bijna 1 miljoen bomen en planten. U begrijpt ook wel dat niet alles direct beschikbaar is.

betalingen:

met een betaling gaat u akkoord met onze voorwaarden.

Annulering:

Bij een anulering dienen wij 10% van de factuurprijs in rekening te moeten brengen, met een Minimaal van €40,00             Dit zijn de kosten die door ons worden gemaakt voor Administratie, terugbetaling en verwerking van de annulering.

 

Groeigarantie en levering.

 

Op al onze bomen en planten zit groeigarantie indien wij ze leveren en planten.

Op bomen en planten die met losse wortel worden geplant zit indien u ze zelf plant geen groeigarantie.

Op al onze bomen en planten die met kluit worden geleverd zit 100% groeigarantie indien u voldoet aan onderstaande voorwaarden:

De voorwaarden van 't groene leven voor het afgeven van de garantie zijn:

* U voorziet de boom van 2 boompalen

* U voorziet de boom van een boomband, om de boom aan de paal of palen te bevestigen.

* U voorziet de boom van een drain (Alleen van toepassing bij bomen die 16 cm stamomtrek zijn of dikker)

* U voorziet de boom van 1 zak a 40 liter aanplantgrond (bij lei en dak vorm bomen en bomen dikker dan 12-14 cm stamomtrek 2 zakken aanplangrond)

Voorwaarden bij haagplanten:

* U voorziet de haagplanten van 1 zak a 40 liter Legro aanplantgrond (per 5 haagplanten)

* u heeft de jute om de kluit laten zitten, indien dit niet het geval is vervalt de aangroeigarantie.

Al deze artikelen dient u bij 't Groene Leven aan te schaffen, alleen dan zijn wij zeker van adequate behandeling en materiaal.

Contact

't Groene leven Plantencentrum & Boomkwekerij
Mgr. Geurtsstraat 60
5823 AG Maashees

+31 6 402 238 16
+31 478 750627 (na 17:00u)

Buienradar

Facebook