Rechtstreeks uit eigen kwekerij
Wij planten voor u
Partij korting!
Snelle levering

Bestel en leverinformatie

Bezorging

Service op hoog niveau...

Sierbomenspecialist.nl kan de door u aangeschafte boom in de gehele Benelux en Duitsland leveren en plaatsen. Wij plaatsen bomen met speciale substraten, grondstoffen en voedingsmiddelen waardoor een optimale groei van de boom wordt gerealiseerd.

Bezorging en plaatsing

Bij alle bestellingen (bij de Cash & Carry van Sierbomenspecialist.nl, per internet of telefonisch) kunnen wij de door u bestelde boom tegen een kleine meerprijs bij u thuis bezorgen. Ook is het mogelijk de boom door ons op professionele wijze te laten plaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.
Ook kunt u bij het afrekenen van uw bestelling kiezen om de bomen te laten bezorgen en/of te laten planten (in het hoogseizoen is het i.v.m. Drukte niet altijd mogelijk om de bomen te laten plaatsen)

Verwante artikelen.

Sierbomenspecialist.nl levert ook aanverwante artikelen zoals voeding, substraten en boombakken voor bomen en planten. Vraag naar de mogelijkheden!

Wij werken ook met gerenomeerde producten van DCM en Legro Substraten. Deze producten optimaliseren het bodemleven en wortelgestel van de geplaatste boom. Klik voor meer informatie klik op de volgende link: 
www.dcm.nl

Verkoop:
tel: 0031 6 40223816
mail: info@sierbomenspecialist.nl

Contact

't Groene leven Plantencentrum & Boomkwekerij
Mgr. Geurtsstraat 60
5823 AG Maashees

+31 6 402 238 16

Buienradar

Facebook