Bestel en leverinformatie

Bezorging

Service op hoog niveau...

Sierbomenspecialist.nl kan de door u aangeschafte boom in de gehele Benelux en Duitsland leveren en plaatsen. Wij plaatsen bomen met speciale substraten, grondstoffen en voedingsmiddelen waardoor een optimale groei van de boom wordt gerealiseerd.

Bezorging en plaatsing

Bij alle bestellingen (bij de Cash & Carry van Sierbomenspecialist.nl, per internet of telefonisch) kunnen wij de door u bestelde boom tegen een kleine meerprijs bij u thuis bezorgen. Ook is het mogelijk de boom door ons op professionele wijze te laten plaatsen. Vraag ons naar de mogelijkheden en bijbehorende kosten.
Ook kunt u bij het afrekenen van uw bestelling kiezen om de bomen te laten bezorgen en/of te laten planten.

Verwante artikelen.

Sierbomenspecialist.nl levert ook aanverwante artikelen zoals voeding, substraten en boombakken voor bomen en planten. Vraag naar de mogelijkheden!

Wij werken ook met gerenomeerde producten van DCM en Legro Substraten. Deze producten optimaliseren het bodemleven en wortelgestel van de geplaatste boom. Klik voor meer informatie klik op de volgende link: 
www.dcm.nl

Jaarlijks onderhoud voor uw boom...

Ook voor nazorg van uw aangeschafte boom bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen uw aanschafte boom in onze jaarlijkse onderhoudsronde meenemen zodat uw boom het best bijgevoed, gesnoeid en behandeld is. Zo zorgen wij ervoor dat uw boom er niet alleen vandaag, maar ook over tientallen jaren goed bijstaat.

Heeft u vragen, neem dan contact met ons op...

Wilt u meer informatie over onze service diensten, neem dan vrijblijvend contact op met onze Verkoop afdeling. U kunt ons bereiken op onderstaand telefoonnummer en via onderstaand email adres.

Verkoop:
tel: 0031 6 40223816
mail: info@sierbomenspecialist.nl

Contact

't Groene leven Plantencentrum & Boomkwekerij
Mgr. Geurtsstraat 60
5823 AG Maashees

+31 6 402 238 16
+31 478 750627 (na 17:00u)

Buienradar

Facebook